Schaduwfamilie in het nieuws

Foto Katie Ford

Schaduwfamilie, het boek dat ik met mijn halfzus Linda Sprado schreef over de zoektocht van donorkinderen naar hun verborgen verwanten, is alweer 1,5 maand uit. We hebben een behoorlijk hectische tijd achter de rug, waarin ons boek veel media-aandacht kreeg. Linda en ik werden geïnterviewd door de Telegraaf, het AD, het Nederlands Dagblad, de Utrechtse krant DUIC, Taro stond in de Gaykrant en we kwamen zelfs op de radio! Voor De Nieuws BV op NPO1 werden we geïnterviewd door Patrick Lodiers, en Linda vertelde haar verhaal bij Omroep Vlaardingen.

Boekpresentatie en opening tentoonstelling
Onze boekpresentatie was voor ons een onvergetelijke dag. Met de geïnterviewden uit het boek, de gastauteurs en alle familie en vrienden hebben we de totstandkoming van het boek gevierd. Anne-Sophie en Rosa vertelden hun verhaal en emeritus adoptieprofessor, die een voorwoord schreef voor het boek, kreeg van ons het eerste exemplaar. Het jongste donorkind, de vierjarige zoon van Taro uit ons boek, opende de tentoonstelling. De charismatische presentator Rodrigo van Rutte leidde met veel plezier het programma. Dit filmpje van Jassir Jonis vat de dag mooi samen!

Foto’s Jassir Jonis

De tentoonstelling is nog tot en met 3 juli te bezichtigen in het Vestingplantsoen naast Museum IJsselstein. Ik ben regelmatig in het museum, dus als je langs wilt komen voor een persoonlijke rondleiding, laat het me weten!

Het boek is te koop voor 20 euro bij het museum, maar ook bij je plaatselijke boekhandel. Voor een inkijkje in het boek of om het boek te bestellen, ga naar onze uitgever Scriptum.

Foto’s boekpresentatie: Jassir Jonis

Dit bericht is gepubliceerd op mei 27, 2022 om 10:04 am. Het’is opgeslagen in boeken, donorkinderen, fotografie, tentoonstelling en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: