Artikel over familiefilms Jacob Mees

Jacob Mees vliegtuig

In tijdschrift voor familiegeschiedenis Gen is mijn artikel verschenen over de prachtige filmcollectie van de bekende Rotterdamse bankiersfamilie Mees, die is geschonken aan Eye Filmmuseum. Een jaar lang bekeek en beschreef ik samen met amateurfilmcurator Dorette Schootemeijer deze collectie. Lees het artikel hieronder, of lees het op pagina 6 t/m 9 van de Kroniek van de familie Mees.

Jacob Mees

Jacob Mees Gen

Jacob Mees Gen

Dit bericht is gepubliceerd op juni 4, 2019 om 11:57 am. Het’is opgeslagen in film, geschiedenis, jaren dertig, jaren twintig en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: