Aanstormend talent bij MIJ

Liselot Veenendaal, Ge-saw-ten gestalte, acryl op canvas, 2017

Detail van Ge-saw-ten gestalte, Liselot Veenendaal, acryl op canvas, 2017

In Museum IJsselstein is tot en met 26 mei de tentoonstelling ‘Beeld Taal. Aanstormend talent van Galerie Pouloeuff’ te zien, waarvoor ik de kunstenaarsteksten schreef. Zeven jonge kunstenaars die zijn geselecteerd uit de garde van Galerie Pouloeuff in Naarden presenteren hun beste werken, waaronder fotografie, schilderkunst en installaties, waarin ze op een speelse manier onderzoeken hoe taal en beeld elkaar versterken of juist tegen elkaar indruisen. Ga kijken naar het postmoderne rommelhok van Kevin Bauer, Chan Chiao Chun’s intrigerend menselijk gevormde slang of de opgevouwen zagen van Liselot Veenendaal.

Dit bericht is gepubliceerd op maart 28, 2019 om 1:23 pm. Het’is opgeslagen in kunst, tentoonstelling en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: