De Nefito in fotografisch geheugen

In het voorjaarsnummer van het tijdschrift fotografisch geheugen is mijn artikel over De Nefito gepubliceerd, een cast- en crewboek voor de Nederlandse film- en toneelwereld uit de jaren dertig. Als je beroemd wilde worden, moest je hierin staan! Het boekje is te vinden in de collectie van Eye Filmmuseum. Lees het artikel hieronder of bestel het mooie blad fotografisch geheugen via het Nederlands Fotogenootschap.

Artikel De Nefito in fotografisch geheugen

Artikel De Nefito in fotografisch geheugen

 

Dit bericht is gepubliceerd op juni 9, 2018 om 9:57 am. Het’is opgeslagen in boeken, film, fotografie, jaren dertig en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: