ARRRGH! Monsters in Fashion

Als afscheid van de tentoonstelling ARRRGH! Monsters in Fashion in het Centraal Museum heb ik een fotoserie gemaakt. Ik heb de beveiligers geportretteerd met hun favoriete monster. Zij verkeerden dagelijks in het gezelschap van deze extravagante, geheimzinnige en soms ronduit schrikwekkende personages en bouwden met sommigen zelfs een band op.

ARRRGH! Beveiligers vs. Monsters!!!

DSC_0014
Lalith vs. de ‘Foamboy’ van Heyniek: “Ik vind deze heel apart, vanwege het materiaal- kunststof- en je ziet er allemaal onderdelen van machines in terug. Daardoor ziet het er stoer uit.”

DSC_0055
Justin vs. het ‘Stop terrorizing our world’-monster van Walter van Beierendonck: “De trui die hij aanheeft vind ik geweldig.” 

 DSC_0064
Peter vs. de ‘Run over Rabbit’ van Kim Traeger: “De oren en het gezicht vind ik leuk.Als ik mezelf zou moeten verkleden als monster, dan zou ik dit pak wel willen aantrekken.”

DSC_0056
Abdoel vs. het ‘Sexclown’-monster van Walter van Beierendonck: “Omdat-ie klein en grappig is.”

DSC_0018
Mark vs ‘The forest can hide us’ van Filep Motwary & Maria Mastori: “Geen commentaar.”

DSC_0003
Jeroen vs. het ‘Pins and Needles’-monster van Bart Hess. “De pinnetjes hangen met magneten aan het pak. Die vind ik heel gaaf, ik heb er ook eentje aan mijn eigen pak gespeld.”

DSC_0009
Egbert vs. de ‘Teddybear’ van Issey Miyake: “Ik hou van teddyberen. Maar eerst dacht ik dat het een cowboy was, vanwege de houding- het lijkt alsof hij op een paard zit.”

Foto’s en tekst Vera de Lange

Dit bericht is gepubliceerd op januari 23, 2014 om 2:05 pm en is opgeslagen onder kunst, mode. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Een gedachte over “ARRRGH! Monsters in Fashion

  1. gastvrouw / gastheer CMU op schreef:

    Ha Vera,

    Leuk! Heel erg leuk………..groetjes, IngeK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: