Interview over amateurfilms Jacob Mees

Viewingtafel bij Eye met film Jacob Mees

Viewingtafel bij Eye met film Jacob Mees, foto Vera de Lange

Voor de jaarlijkse Kroniek van de familie Mees ben ik geïnterviewd over mijn onderzoek naar de amateurfilmcollectie van de Rotterdamse bankier Jacob Mees. Lees hieronder het interview, of in de Kroniek van 2019 op pagina 10. Op de pagina’s ervoor staat het artikel dat ik over de collectie heb geschreven voor Gen.Magazine.

Interview in Kroniek Familie Mees

Dit bericht is gepubliceerd op juli 9, 2019 om 1:24 pm. Het’is opgeslagen in film, geschiedenis, interview, jaren dertig, jaren twintig en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: