Cover Bewust ongehuwd moeder

Vrij Nederland en mijn BOM-moeder

Deze zomer ontdekte ik hoe ik ben ontstaan. Mijn moeder plaatste in 1980 een Zettertje in Vrij Nederland om een donorvader te vinden. Samen met haar vond ik de advertentie terug en leerde ik meer over haar geschiedenis als een van de eerste BOM-moeders. Lees hier het hele verhaal, uiteraard in Vrij Nederland.

Dit bericht is gepubliceerd op oktober 13, 2017 om 10:51 am. Het’is opgeslagen in interview en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: